Масимилиано Алегри коментира поражението от Виляреал. В реванша от 1/8-финалите на

...
Масимилиано Алегри коментира поражението от Виляреал.
В реванша от 1/8-финалите на
Коментари Харесай

Алегри: Грозно е, но трябва да приемем това отпадане

Масимилиано Алегри разяснява провалянето от Виляреал.

В реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига италианският тим игра вкъщи при резултат 0:3 и излетя от шампионата. Първият мач приключи наедно (1:1)

" Бих играл по метода, по който го направихме, 65 минути - момчетата играха добре. В един миг Виляреал влезе в отбрана и в един миг всичко се обърна с главата надолу.
 Алегри: Мората е един от най-хубавите нападатели в Европа
Алегри: Мората е един от най-хубавите нападатели в Европа

Ето какво съобщи

Трябва да приемем това проваляне, грозно е. Но не мога да се оплача от момчетата, те играха добре. Не се дразня на никого.

Поздравих Емери, той подходи вярно към тази игра - това беше един от типичните му мачове. Трябва да продължим напред, полемиката няма да помогне на никого.

Такъв е футболът. Понякога нещата се получават във ваша изгода, от време на време те работят против вас. Просто би трябвало да се одобри.

Опитахме се да преместим топката и Виляреал в един миг игра с девет зад топката, без даже да се опита да контраатакува.

Имахме шансове през първото полувреме, а противникът се цели продължения или искаше да извлече максимума от някои епизоди. При първата дузпа постъпихме доста наивно. След това допуснахме още два гола и загубихме надзор над мача ", сподели старши треньорът на Ювентус в ефира на Amazon Prime Italia.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР