Мащабна операция срещу наркоразпространението се проведе в Сливен и Твърдица.Петима

...
Мащабна операция срещу наркоразпространението се проведе в Сливен и Твърдица.Петима
Коментари Харесай

Петима са задържани при спецакция срещу наркоразпространението в Сливен и Твърдица

Мащабна интервенция против наркоразпространението се организира в Сливен и Твърдица.Петима са арестувани с полицейска мярка за 24 часа.

Акцията е извършена на 21 март на територията на районните ръководства в Сливен и Твърдица за определяне на произвеждане, разпространяване и владеене на наркотични субстанции. В ход на интервенцията са осъществени голям брой инспекции на транспортни средства, лица и частни адреси.

При осъществяване на процесуално-следствени дейности в жилището на 29-годишен мъж в град Сливен криминалистите са намерили пространства, пригодени за развъждане и сушене на растения от рода на конопа. Иззети са засети растения и суха листна маса, които при полевия тест са реагирали на марихуана. 29-годишнияг мъж е отведен в РУ-Сливен и арестуван. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

При инспекция в жилище, населявано от мъж на 26 години в град Сливен, полицейските чиновници са намерили и иззели опаковки, съдържащи бяло кристалообразно вещество, което при теста е реагирало на метамфетамин. Мъжът е задържат. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В хода на интервенцията полицейски чиновници са направили инспекция на лек автомобил в региона на кръстовище „ Петолъчка “. В автомобила са открити двама мъже на 26 и 23 години. В тях са открити 13 броя опаковки, съдържащи суха листна маса, която при теста е дала позитивен резултат за наркотично вещество. Двамата са арестувани за 24 часа. По случая са формирани две досъдебни производства.

При инспекция в жилището на 35-годишен мъж в град Твърдица полицейските чиновници са намерили и иззели пликче, съдържащо суха листна маса, която при теста е реагирала на марихуана. Задържан е за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Операциите по линия „ Наркотици “ на територията на ОДМВР-Сливен продължават
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР