Мащабна акция срещу конвенционалната престъпност бе проведена на територията на

...
Мащабна акция срещу конвенционалната престъпност бе проведена на територията на
Коментари Харесай

МВР провери свои стари познайници в Сливенско

Мащабна акция против стандартната престъпност бе извършена на територията на област Сливен, оповестява Нова телевизия. Операцията е осъществена на 24 февруари в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

Извършени са инспекции на 1262 лица, 902 транспортни средства , 13 пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, 20 заложни къщи, 31 автоморги, 53 търговски обекти, 71 питейни заведения и игрални зали. Образувани са 6 досъдебни производства. Задържани са 19 лица, седем от които оповестени за общодържавно търсене. Също по този начин са формирани 39 протоколи за предизвестие.

По време на акцията, чиновниците на Министерство на вътрешните работи иззеха 1 кг. тютюн без акцизен бандерол и към 10 гр. суха листна маса от частни адреси в Сливен. В регионалният град е открито и нерегламентирано присъединение към електропреносната мрежа .

При инспекция в частен адрес в Нова Загора полицията разкрила и иззела наркотични субстанции в разнообразни опаковки. В частен парцел в града пък били иззети към 4 кг. тютюн и 1220 цигари без акцизен бандерол.

В акцията взеха присъединяване екипи на ОДМВР-Сливен, жандармерия, горски чиновници, РЗИ и ОДБХ-Сливен.
 Акция против битовата престъпност се организира в Сливенско
Акция против битовата престъпност се организира в Сливенско

Има един задържан
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР