Мащабна акция с кодовото име Бяло се провежда в страната.

...
Мащабна акция с кодовото име Бяло се провежда в страната.
Коментари Харесай

Акция „Бяло“: Над 3000 полицаи изпълняват мащабна операция в страната

Мащабна акция с кодовото име " Бяло " се организира в страната . Претърсват се домове на известни имена от престъпния контингент, против които се водят каузи, или има данни, че се занимават с наркоразпространение.

По предписание на основния прокурор Иван Гешев, прокурори и служители на реда в цялата страна са почнали в ранните часове на деня след Никулден акция против разпространяването на наркотични субстанции.

Акцията цели ограничение на наклонността за всеобщо разпространение на наркотични субстанции и е първата от месеци насам, която организират взаимно прокурори и служители на реда в цялата страна.

Отдавна не сме имали толкоз огромна акция. Тя протича при доста положително взаимоотношение сред прокуратурата и структурите на Министерство на вътрешните работи в страната, означи вътрешният министър Иван Демерджиев.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров разгласи, че са арестувани 56 души. Над 3000 чиновници на полцията вземат участие в интервенцията. Проверяват се над 150 обекта.

Операцията ще продължи и в идващите дни.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР