Мащабен ремонт на салона за обслужване на клиенти започва офисът

...
Мащабен ремонт на салона за обслужване на клиенти започва офисът
Коментари Харесай

НАП в Хасково подобрява работата с клиенти с мащабен ремонт

Мащабен ремонт на салона за обслужване на клиенти стартира офисът на Национална агенция за приходите в Хасково. Проектът планува нови и още по-удобни за работа с жители и компании гишета, отделяне на просторни и удобни места за изчакване, както и създаване на приемна за съвещания по данъчното и осигурително законодателство с специалисти на Агенцията.

Ремонтните действия са с прелиминарен период на осъществяване 3 месеца, прецизират от офиса на Национална агенция за приходите в Хасково и обръщат особено внимание, че през това време достъпът на клиенти ще е реорганизиран.

Временно, до момента в който в настоящето предверие не завършат строителните усъвършенствания, централният вход на постройката ще бъде единствено и само за чиновници на администрацията. За клиентите към този момент е самостоятелен специфичен вход – от изток. Поставени са упътващи табели, които насочват жителите и бизнеса по какъв начин да се подреждат съгласно типа услуга, която им е нужна. Обособени са 4 пътечки за най-търсените действия: подаване на заявления, изясняване на здравен статус, издаване на удостоверения и оказване на техническа помощ. След като фоайето бъде ремонтирано, усъвършенствания ще стартират и в крилото в източната част на постройката, където са проектирани още по-удобни места за посетителите. Междувременно ще се построява и изцяло нов, необятен списък, в който ще се съхранява данъчна и осигурителна информация.

От офиса на Национална агенция за приходите в Хасково припомнят, че без значение от ремонтните усъвършенствания, електронните услуги на Агенцията остават налични 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Най-лесно и бързо, без нужда да се посещава администрацията персонално, данъчни и осигурителни заявления могат да се подават онлайн с личен идентификационен код (ПИК) и дипломиран електронен автограф (КЕП). С ПИК и електронен автограф е допустимо още да се декларира издаване на документ като да вземем за пример уверение за съществуване или липса на отговорности, да се правят информации за дължими налози и осигуровки и други.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР