Машинното гласуване затруднява контролирания вот, но той остава възможен, а

...
Машинното гласуване затруднява контролирания вот, но той остава възможен, а
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Правителството не сменя МВР шефовете там, където ДПС купува гласове

Машинното гласоподаване затруднява следения избор, само че той остава вероятен, а към момента не е отстранен изцяло и „ чадърът “ над дилърите на гласове по места. Това предизвести в студиото на „ Лице в лице “ съпредседателят на „ Демократична България “ и водач на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

„ Всяка една ОДМВР и районно ръководство по места знаят кои са купувачите (на гласове), на предни избори имаше върху тях един чадър. Има малко безредни дейности на Министерство на вътрешните работи – уволниха и смениха шефовете на някои ръководства, другаде – не ги смениха. Там, където Движение за права и свободи има „ купувачи “, не смениха началниците на районно управление (на МВР) “, съобщи той, като означи, че там, където е имало рокади, изборните „ брокери “ са се „ свили “.

По думите му през последната седмица до изборите би трябвало да има „ решителни дейности “ от страна на правоохранителните органи, с цел да се подсигурява честността на вота. „ Има риск за купувачите, само че хората от някогашната власт разполагат с много пари, с цел да ги влагат “, сподели още ген. Атанасов.

Той акцентира, че първостепенна задача в 46 Народно събрание ще е сформирането на реформаторско болшинство, което да излъчи държавно управление: „ Аз през 1989 година бях на 30 година и в този момент, като следя процесите в страната, имам възприятието, че изпращаме следващия Тодор Живков. Народът е узрял за това и желае радикална смяна в метода, по който се ръководи страната “.

Затова и „ Демократична България “ ще се бори за възобновяване на парламентарната република след „ 10 години държавна република “ без действителна отчетност на кабинета в пленарна зала.

Какъв ще е резултатът на изборите от глобите по закона „ Магнитски “? Ген. Атанасов напомни националната мъдрост, че не е вманиачен този, който яде баницата, а този, който му я е дал и напомни, че поставените в черния лист предприемачи са имали дейна активност по времето на ГЕРБ: „ Божков, Пеевски – но кой е разрешил, в случай че са правили всичко разказано, да се случва това? Това е недостатък на властта “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР