Машината със 121 пътници на борда е изпълнявала полет от

...
Машината със 121 пътници на борда е изпълнявала полет от
Коментари Харесай

Вижте Видео От Кошмара С Българския Самолет! Било Е Много По-Критично От Очакваното!

Машината със 121 пасажери на борда е изпълнявала полет от Прищина, Косово, за Швейцария. Инцидентът е станал над Северен Тирол, до момента в който самолетът се опитвал да заобиколи гръмотевична стихия. Това се е случило половин час преди приземяването на летището в Базел.

Видеоклип, оповестен в YouTube, демонстрира какъв брой сериозна е била обстановката. Самолетът се е приземил наред, само че 10 пасажери са потърпевши, заяви профилираното издание.

Изпълнителният шеф на компанията Валтер Колев обаче разяснява пред " 24 часа ", че екипажът има инфрмация единствено за двама потърпевши. Когато кацнали в Базел, бил извикан медицински екип. Лекарят споделил, че двама пасажери ще бъдат заведени в болница за обзор. Една жена е блъснала веждата си, до момента в който е била в тоалетна, а мъж се е оплакал, че го боли врат. Колев добави, че е имало запитвания за застраховки, само че не знае какъв брой души са се оплакали.

Според него 30-40 минути след политане е имало лека турбуленция, командирът е предизвестил пасажерите да седнат и да слагат коланите, стюардесите са ревизирали дали са го създали. След като те отминали обаче, някои са си махнали коланите, а жена даже е отишла в тоалетната. След това за секунди се е появил по този начин нареченият " срез напразно " (низходящи и възходящи течения) и самолетът е тръгнал надолу за секунди. След това рисково прекарване, което е изплашило пасажерите, полетът е траял обикновено.

От самолетната компания обявиха пред " Труд ", че турбуленцията е била неочаквана и екипажът се е справил ослепително със обстановката.

Според очевидци някои от седалките безусловно са се откачили от мощното друсане.

След два часа и половина престой на земята, Боингът е поел по противоположния курс.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР