Мартин Стоянов от Враца отново показа впечатляващи способности по пистите

...
Мартин Стоянов от Враца отново показа впечатляващи способности по пистите
Коментари Харесай

Мартин Стоянов от Враца отново показа впечатляващи способности по пистите в Италия /снимки+видео/

Мартин Стоянов от Враца още веднъж сподели впечатляващи качества по пистите в Италия, научи BulNews.
На 12 вевруари още веднъж на пистата Кастелето Марти направи втори тест с Леджъндс Кар, като този път не бил единствено той на пистата с такава кола – имало над 10 други водачи от шампионата.
В първия тест най-хубавото му време въпреки и с доста трафик било 1:24.6, а този път най-хубавото му време бе с цели 2.6 секунди по-бързо – 1:22.0. Това му отреди второ място, единствено малко зад първенеца на Италия Лука Ферарио. който в действителност караше по-различна версия на колата. която е с малко повече мощ във високите обороти.
В края на теста двамата са заформили борба, в която Марти сполучливо му се противопоставял в продължение на няколко обиколки, като чак най-после на дългата права бил изпреварен. В завоите обаче Марти без проблем е поддържал темпото на Ферарио.
В тима Scuderia 13M били извънредно впечатлени и учудени, че толкоз дребен водач може да се оправя по този начин бързо и да е конкурентен с тази никак не лека за каране кола. Според тях Марти без проблем ще може да се бори за челните позиции в италианския шампионат, който се радва на стартови решетки от към 40 коли на старт. За страдание казуса с възрастта на Марти остава, тъй като огромните писти като Монца и Муджело имат твърдо условие водачите да са на най-малко 14 години преди да могат да карат на тях.
Този тест обаче бе доста значим да покаже къде е силата на Марти и разрешава на всички да гледат с огромни очаквания към престоящия сезон.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР