Мартин Николов, който е по-известен с прозвището си Елвиса грозно

...
Мартин Николов, който е по-известен с прозвището си Елвиса грозно
Коментари Харесай

Искри прехвърчат в „Игри на волята”: Елвиса обвини Момчил в нечестна игра!

Мартин Николов, който е по-известен с прозвището си Елвиса грозно атакува Момчил, който победи в капитанската борба. Милионерът и някогашен на Емануела гневен на Момчил, че го забелязал по какъв начин си оказва помощ с крайник, с цел да се върти по-силно на единия от уредите. Така се засилвал повече и по тази причина спечелил по-голямо преимущество пред другите двама.

Набеденият за хитрец се оправда, че от „ Старейшините ” усвоил  някои трикове, който победи като огромния печеливш измежду останалите капитани на Арената.

Но Момчил въпреки всичко резервира достолепието си като не взе грошовете, които Димо му предложи, а избра преимущество за племето.

В мрежата скоро се завъртя теч на информация, съгласно която водещите Димо и Ралица питат Момчил дали е употребявал машинация при някои от борбите. Но макар, че феновете го оповестиха за най-силния и квалифициран мъж на сезона неговата орис остава мистерия.

Самият Елвис призна, че Момчи е най-хубавия от мъжете в племената и в случай че не е бил той милионера самичък щял да грабне успеха.

Какво да кажем за третия капитан Калоян, който се скъса да повръща на Арената  и приключи на последно място. Калата изпадна в меланхолия след загубата и сподели, че не у е мястото в „ Игри на волята ”.

Автор: България през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР