Мартин напусна Hell’s Kitchen снощи и финишира на пето място

...
Мартин напусна Hell’s Kitchen снощи и финишира на пето място
Коментари Харесай

Шеф Ангелов към Мартин: Ти беше най-големият мъжкар в Hell’s Kitchen

Мартин напусна Hell’s Kitchen нощес и финишира на пето място в надпреварата. Шеф Ангелов го изпрати със сълзи в очите и думите: „ Ти беше най-големият мъжага тук. Бъди здрав “

Преди това финалистите влязоха в ролята на учители, а Филип съумя да пребори останалите и да получи мечтаната премия.

Последното предизвикателство на експертите се оказа колкото занимателно, толкоз и комплицирано. Те нямаха право да пипат безусловно нищо в кухнята, а единствено посредством директиви към своите звездни възпитаници да приготвят тайландско ядене като на началник Ангелов. Филип и Славена Вътова, както и Светла и Станимир Гъмов бяха се доближили оптимално покрай презентацията и усета на шефа, само че в последна сметка ястието на Филип и красивата му ученичка получи първото място. Тази победа донесе на Филип доста значима премия – имунитет за идната вечерна резервация и пряк билет за финалната седмица от надпреварата.

След извънредно напрегнатата вечеря, в която се намеси даже и медицински екип, поради неразположение на Нина, експертите избраха точно нея и Мартин да се изправят един против различен в последните елиминации за седмицата. Шеф Ангелов взе мъчно решение и избра Мартин да напусне кухнята и по този начин за огромната премия от 100 000 лв. и контракт в ресторанта му останаха да се състезават Филип, Дани, Нина и Светла, а кой от тях ще сбъдне кулинарната си фантазия ще разберем на 24 май.

Какво показа Мартин в първото с изявление след напускането на Hell’s Kitchen България, през днешния ден в „ На кафе “, можете да видите във видеото.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР