Мартин Люис издаде предупреждение към домакинствата в Обединеното кралство с

...
Мартин Люис издаде предупреждение към домакинствата в Обединеното кралство с
Коментари Харесай

Мартин Люис казва, че „толкова много хора пропускат“ помощ за гледане на деца поради „подвеждащо име“

Мартин Люис издаде предизвестие към семействата в Обединеното кралство с дребни деца и сподели, че доста хора пропущат необлагаема грижа за деца заради неговото " подвеждащо име ".

Освободената от налози грижа за деца е онлайн сметка, в която родителите и настойниците заплащат и по-късно получават зареждане от държавното управление. За всеки 8 английски лири, които внасяте, държавното управление автоматизирано ще прибавя 2 английски лири, с цел да покрие разноските ви за грижи за деца.

Ако отговаряте на изискванията, можете да получите до £500 на всеки три месеца - до £2000 на година - за всяко от вашите деца. За деца с увреждания оптималната сума, която можете да получите, нараства до £4000.

Основателят на MoneySavingExpert.com се обърна към Twitter/X във вторник (2 януари), с цел да показа своите мисли. Той написа: „ Просто пиша за необлагаеми грижи за деца, толкоз доста пропущат, без да им оказва помощ ужасяващото, объркващо, подвеждащо име. То дава ефикасна отстъпка от 25% на дава отговор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР