Мартин Ангелов, който играе за университетския отбор Стоктън Осприс, отново

...
Мартин Ангелов, който играе за университетския отбор Стоктън Осприс, отново
Коментари Харесай

Отлични изяви на Мартин Ангелов в САЩ

Мартин Ангелов, който играе за университетския тим Стоктън Осприс, още веднъж беше в основата на триумфа на отбора си над Ню Джърси Колидж със 78:61, откакто означи 21 точки и беше водещ изпълнител в мача. 

Възпитаникът на БУБА баскетбол беше непогрешим от тройката като вкара всичките си 5 опита зад линията за три точки. Общо от игра Ангелов бе 7 от 10, а също така взе 2 битки и подаде асистенция за общо 23 минути на игрището. 

Победата беше шеста подред и номер 20 за сезона за тима на Стоктън, а досега отбора има единствено три загуби. До края на мачовете в конференцията остават два дуела, а по-късно предстоят плейофи. Отборът на Стоктън ще се класира непосредствено за полуфиналите в конференцията поради положителния актив, който имат досега в нея - 14 победи и единствено 2 загуби, което им отрежда второ място. 

Ангелов е водач в цялата Ню Джърси конференция в стрелбата от зоната за три точки с 43.5 % (47 вкарани от 108). Той има приблизително по 10.0 точки, 2.4 битки и 2.3 асистенции за 22.5 минути на мач в първата си година в Стоктън. През предишния сезон някогашният юношески национал игра за Рейнджър Колидж в щата Тексас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР