Марта Вачкова продължава да слабее ударно, след като цял живот

...
Марта Вачкова продължава да слабее ударно, след като цял живот
Коментари Харесай

Вижте как отслабна Марта Вачкова! Малцина са чували за тази диета

Марта Вачкова продължава да слабее стремително, откакто цялостен живот води борба с килограмите.

Звездата от „ Каналето ” и сериала „ Откраднат живот ” съблюдава така наречен воинска диета. Съгласно нея, тя кара по 16 часа единствено на вода, а през останалите 8 хапва съвсем всичко. Принципът е да се яде единствено вечер, каквото искаш, само че въпреки всичко не до спукване. 

През деня обаче е цялостен глад – одобряват се само вода, чай и кафе. За 2 месеца през лятото

Марта е свалила към 15 кила, в този момент продължава да слабее, само че малко по-бавно. Резултатът е слисващ.

„ Често започвах нискокалорични диети, само че свалях малко, бързо се предавах и всичко се връщаше двойно. Сега с воинската диета е доста елементарно, тъй като ме крепи мисълта, че след избран час ще мога да хапна порция паста примерно ”, споделила Вачкова пред приятелки.

В последните месеци тя е в отлична кондиция. Станала е в пъти по-елегантна и ефирна, а усмивката не слиза от лицето й. Марта споделила пред сътрудниците си от „ Откраднат живот ”, че новата диета е съвършена. Не се постанова нито да гладуваш, нито да се подлагаш на тежки хирургически процедури. Всичко е обвързвано с метода на хранене, порциите се одобряват в избран час.

Щерката на Григор Вачков засилвала резултата, като заран на гладно правела къса гимнастика за положително кръвообращение и горене на калории.  Принципът е елементарен за научаване, само че нетрадиционен. Главното е, че трябва да консумирате храната един път на ден, освен това вечерта, което опонира на всички до в този момент известни правила. Периодът на апетит при напредналите стига до 20-22 часа. Продължителността зависи основно от самостоятелната акомодация на организма. При някои хора става по-лесно, в сравнение с при други.

В този интервал може да се одобряват доста течности – кофеинови питиета, вода, сокове от пресни плодове и така нататък В краен случай на апетит, Марта хапва някой дребен плод, само че не банан. Своя принос за вталяването на едрогабаритната Вачкова има и любимият й Владо Пенев. На 58-годишна възраст Вачкова най-сетне сътвори фамилно гнездо с любовта на живота си – някогашния министър на културата и артист, предават от Уикенд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР