Март е най-активният месец за земеделците по отношение на търсенето

...
Март е най-активният месец за земеделците по отношение на търсенето
Коментари Харесай

Агрион Финанс празнува 5 години с изгодни оферти за лизинг

Март е най-активният месец за земеделците във връзка с търсенето на финансиране, належащо, с цел да приготвят новата годишна продукция или да разширят своите стопанства. Често обаче приходът им не доближава, с цел да получат задоволително средства от банка, без да броим, че отпущането на заеми лишава дълго време, което от време на време може и да е съдбовно за всяко стопанство.

Към тези фермери са ориентирани новите оферти на „ Агрион Финанс “, дъщерно сдружение на водача в ръководството на поземлена благосъстоятелност „ Агрион “.

Компанията през тази година чества 5 години от основаването си и по този случай подарява на фермерите нови преференциални предложения за лизинг на земеделска земя. Това се прави за подкрепяне на земеделците за по-лесното превъзмогване на комбинирания отрицателен резултат от пандемията и неприятната годишна продукция по места в страната.



Най-популярният артикул на „ Агрион Финанс “ - лизингът на земя, към този момент ще се отпуска по-бързо и при по-изгодни условия. Това

затвърждава компанията като желан сътрудник пред други кредитни институции.

„ С горделивост можем да кажем, че за тези пет години “Агрион Финанс” съумя да се наложи като водач на пазара на небанковото финансиране за селското стопанство “, споделят от управлението на компанията. „ Формулата, на която заложихме още първоначално, беше преференциални и налични кредитни артикули, с персонално отношение към клиента. Това явно пасна като ръкавица на земеделския бизнес - допълват още от „ Агрион Финанс “. - Предимството ни е, че нашите кредитни и лизингови артикули са създадени особено по отношение на потребностите на агросектора, защото ние като водач на пазара го познаваме най-добре “.

Една от най-новите оптимизации на процеса по даване на заеми е, че

кандидатстването към този момент може да става съвсем напълно цифрово -

през секцията в уеб страницата на „ “. Клиентът може да извърши съвсем всички интервенции онлайн, без да се постанова да напуща дома си и да посещава непрестанно офиси.

Дружеството предлага финансиране до 100%, освен това без самоучастие. Това е съществено облекчение за земеделските производители, които имат опция да купят парцели, без това да наруши финансовото им обмисляне, или да си набират нужното финансиране, без да се лишават от активи.

Оценката на парцела се прави от специалистите на „ Агрион “ и е безусловно безвъзмездна

Ако съответствува с цената на имота, фермерът не дължи първична вноска, а непосредствено минава на погасяване на лизинговите вноски. Обезпечението е земеделска земя, а погасителният проект е напълно самостоятелен, според от характерните потребности на лизингополучателя. Фермерите могат да изберат на какъв брой вноски да изплащат лизинга си, както и в кои интервали да се случва това. Възможността да съобразят тези заплащания с приходите, които имат по интервали, е една от най-важните аргументи за земеделците да предпочетат лизинга от " Агрион Финанс ". Дружеството не начислява такса за разглеждане на документи, липсва и такса ангажимент.

Каре: За компанията

За последните пет години “Агрион Финанс” съумя да се наложи измежду водачите на пазара на небанковото финансиране за селското стопанство. Национално изследване сочи, че всеки втори арендатор разпознава името „ Агрион “, а близо 50 на 100 са употребили лизинг за разширение на бизнеса си. Стотици фермери се възползваха от офертите на акцията, с цел да разширят своите стопанства, което се отрази и върху окрупняването на българското земеделие и основаването на съвременни европейски стопанства.

Ключово преимущество на компанията е, че услугите са в действителност бързи - нормално срокът сред кандидатстването и приемането на сумата е няколко дни.

Дружеството предлага не единствено лизинг на земя, само че и финансиране на оборотни средства, както и вложения в стопанствата.

Пълната информация за продуктите на „ Агрион Финанс “ можете да откриете на уеб страницата на компанията на или на безплатния народен телефон 0800 111 66.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР