Март безспорно е женски месец и то не само заради

...
Март безспорно е женски месец и то не само заради
Коментари Харесай

Всичко, което някога сте искали да знаете за грижата и красотата

Март несъмнено е женски месец и то освен поради това, че 8-ми март попада в него като дата, а тъй като е изменчив и непредвидим, каквито сме ние – дамите. Има едно вярване, че всяка жена би трябвало да си избере ден от март и какъвто е той, такава ще бъде и годината ѝ. Не имаме вяра изцяло в поверия, само че пък сигурно ще се съгласим, че март месец е обаятелен и ни предлага изненади – като да вземем за пример сняг върху към този момент разцъфнали дръвчета. В най-нежния месец желаеме да си приказваме за дамски неща.

Жените от много време обичаме да се разкрасяваме, като постоянно сме били изобретателни в това по какъв начин да го вършим, само че уви, не е било напълно безвредно. Ако се разровим малко из архивите на хубостта от далечното минало, може да се натъкнем на шокиращи обстоятелства. Знаете ли например, че принцеса Нефертити си е правила руж, като е смесвала бръмбари с глина? Или пък, че преди време са дъвчели листа от индийски пипер, с цел да начервяват устните си? Може да ви споделим и какво са вярвали, че има антиейдж резултат и са го ползвали върху кожата си, само че сигурно няма да ви стане прелестно. Идеята ни е, че изобретателността на дамите безусловно не е имала край.

В не толкоз далечното минало вярвахме, че можем да изправяме косата си не с какво да е, а с ютия. Че изправя – изправя, но с цената на една много изгоряла и пръхкава коса по-късно. Ами изрусяването? Със сигурност познавате най-малко една жена, която го е опитвала с кислородна вода и стоене на слънце. И още веднъж – имало е резултат, само че пък за сметка на коса, която се огъва като ластик. А с цел да спасяваме ситуацията, сме употребявали кой каквото има у дома с домашни и подръчни средства или с бабиното тефтерче.

Горе-долу по същото време се четяха и доста списания, където се задаваха въпроси на редакторите от всякакво естество. С боязън те се чакаха и се прелистваха страниците, с цел да открием отговор навръх нашия проблем. Например, в случай че имахме досадно акне, ни се искаше да попаднем на брой, който съдържа отговор точно на това по какъв начин да се оправим с тези пъпки или най-малко да разберем какво тъкмо ги предизвиква. Ако имахме шанс, се случваше да прочетем такaва публикация и да си отговорим на въпросите. Но това напълно не беше задоволително.

Всеки човек е самостоятелен – както по темперамент, по този начин и по физика, по тази причина и не всеки път даден артикул или дадена процедура ще повлияе добре на всеки. За благополучие, с напредването на времето се появиха конгреси, страници и какви ли не източници на информация, където да се разискват тематиките и да се дават препоръки и ум. Ние имаме един безотказен принцип, по който се водим, когато се чудим за нещо и не сме сигурни.

Той е доста елементарен – питай експертите. Ако си бременна – слушаш какво споделя акушер-гинекологът ти, в случай че имаш проблем със здравето – се обръщаш към доктор, в случай че имаш проблем с юридически проблем – към правист и така нататък Затова е напълно разумно, в случай че имаме какъвто и да е било въпрос, обвързван с хубостта, да се обръщаме към експертите. За благополучие, това към този момент може да се случи супер елементарно, с помощта на – страхотна поредност в Instagram , където може да питаме всичко, което ни интересува по отношение на хубостта и здравето и да получим отговор от експертни и квалифицирани консултанти.

 dm

До края на месец март те ни разкриват тайните на хубостта, и най-много – това се случва безусловно персонализирано. Съгласете се – колкото и дълга публикация да прочетем, постоянно изникват голям брой въпроси, на които не може постоянно сами да си отговорим – а не е и належащо. Затова, какъвто и въпрос да имате за грим, мирис, козметика и изобщо за грижата като цяло, под постовете може да зададете въпросите, а по-късно ще получите отговора в стори. Удобното е, че отговорите се резервират в highlight и са налични даже и след време.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР