Маршируващите на митинга в Брюксел издигнаха плакати с надписи Не

...
Маршируващите на митинга в Брюксел издигнаха плакати с надписи Не
Коментари Харесай

Хиляди маршируват в Европа на последните митинги срещу антисемитизма, разпален от войната в Газа

Маршируващите на митинга в Брюксел издигнаха плакати с надписи „ Не е нужно да сте евреин, с цел да марширувате против антисемитизма “, „ антисемитизмът убива “ и други лозунги. Полицията сподели, че са участвали минимум 4000 души.

Жоел Рубинфелд, президент на Белгийската лига против антисемитизма, сподели, че Белгия е станала очевидец на „ голямо нарастване “ на антиеврейската ненавист след офанзивата против Израел от Хамас на 7 октомври бойци, които провокираха последната им и най-смъртоносна война.

„ Живеем в доста комплициран интервал “, сподели той, добавяйки, че митингът изпраща „ обръщение до еврейската общественост в Белгия, с цел да им каже, че са не самичък. "

Междувременно няколко хиляди души демонстрираха против антисемитизма в Берлин, защото Германия се оправя с огромно нарастване на антиеврейските произшествия след нападението на 7 октомври.

Полицията пресметна, че са се събрали към 3200 души в дъжда, до момента в който уредниците дефинират цифрата на 10 000, заяви немската осведомителна агенци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР