Марки Марк се връща към звездите и този път да

...
Марки Марк се връща към звездите и този път да
Коментари Харесай

Марк Уолбърг търси нова планета за човечеството във фантастиката „Космическа одисея“ на Netflix

Марки Марк се връща към звездите и този път да се надяваме, че няма да попадне в свят, цялостен с маймуни. Марк Уолбърг е подписал контракт за основна роля и продуцент на " Космическа авантюра " - научнофантастичен епос, автентичен филм на Netflix. Филмът ще бъде режисиран от Брад Пейтън (Сан Андреас), прочут най-много с честите си съдействия с Дуейн Джонсън " Скалата ", оповестява „ Jiant Freakin Robot “.


Марк Уолбърг ще играе капитан Алекс Волков в " Космическа авантюра ", пълководец на звездния транспортен съд " Соларис Нексус ". Мисията на Волков и неговия екипаж е да търсят нова планета, която ще разреши на човечеството да оцелее. По пътя си Волков се сблъсква с редица загадъчни извънземни цивилизации, които безспорно ще усложнят търсенето му.

Два от най-впечатляващите критически и комерсиални провали на Уолбърг - " Безкрайните " от 2021 година и " Планетата на маймуните " от 2001 година - са и двата му единствени научнофантастични филми. И двата кино лентата " Трансформърс " от 2014 г: и " Трансформърс " от 2017 година се показаха по-добре в боксофиса, само че нито един от тях не беше признат изключително добре от рецензията или публиката.

Присъединявайки се към Марк Уолбърг в " Космическа авантюра " като режисьор, Брад Пейтън се захваща с тематика, която от ден на ден се трансформира в част от неговата сфера на деяние. За първи път Пейтън ще режисира галактически епос, само че от години работи в региона на научната фантастика и сякаш от ден на ден се насочва към футуристичната научна фантастика.

През ноември предходната година Пейтън завърши фотосите на антиутопичния научнофантастичен трилър „ Atlas “ на Netflix с присъединяване на Дженифър Лопес и Симу Лиу. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР