Марката Nubia на ZTE обяви предстоящото пускане на пазара на

...
Марката Nubia на ZTE обяви предстоящото пускане на пазара на
Коментари Харесай

ZTE скоро ще пусне на пазара камерафона Nubia Z60 Ultra Photographer Edition с усъвършенстван ИИ

Марката Nubia на ZTE разгласи идното стартиране на пазара на смарт телефона Nubia Z60 Ultra Photographer Edition, който ще може да бъде и разгласява и негови публични постери. Ако се съди по тях, дизайнът на устройството съвсем не се разграничава от Nubia Z60 Ultra, който беше пуснат в края на предходната година.

Преди това марката Nubia пусна на пазара редица „ камерафони “ с усъвършенствани системи за снимане на фотоси и видео когато и да е на денонощието, в това число сериите Nubiа Z5 и Z7, пуснати през 2014 година, както и Nubiа Z50 Ultra, Nubiа Z18 и към този момент гореспоменатия Nubiа Z60 Ultra.

В съпоставяне с Nubiа Z60 Ultra, Nubiа Z60 Ultra Photographer Edition получава леко модифициран модул на задната камера. Трябва да се означи също, че задният панел на смарт телефона е с покритие от изкуствена кожа.

Nubiа Z60 Ultra Photographer Edition се базира на флагманския 8-ядрен процесор Snapdragon 8 Gen 3. Основната му разлика от предходния модел ще бъде по-широкото потребление на технологии с изкуствен интелект за снимане на висококачествени фотоси. Какви други усъвършенствания е получил Nubiа Z60 Ultra Photographer в допълнение към разширението на броя на функционалностите на изкуствения разсъдък ще стане известно в деня на анонса му – 28 март.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР