Марката Bugatti винаги сме свързвали със скъпи, доста скъпи автомобили,

...
Марката Bugatti винаги сме свързвали със скъпи, доста скъпи автомобили,
Коментари Харесай

Коя е най-скъпата кола, продавана някога

Марката Bugatti постоянно сме свързвали със скъпи, много скъпи коли, които не са по джоба на всички и притеглят вниманието, където и да се появят. Класиката Veyron, последвалият я Chrion и най-новият шедьовър на френския авто производител - La Voiture Noire (Черният автомобил).

Моделът направи своята публична премиера на автомобилния салон в Женева и незабавно си завоюва първото самопризнание - за най-скъпата, продавана в миналото. Цената на новото Bugatti сигурно ще се стори висока и на много хора с финансови благоприятни условия - 16.7 милиона евро или към 19 милиона евро...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Bugatti (@bugatti_company) на Мар 5, 2019 в 9:54 PST

Първият въпрос, който ни идва мислено, е това кола ли е в действителност, или пък космичекси транспортен съд. Само еидн незадълбочен взор ни убеждава, че La Voiture Noire е автомобил, като никой различен. И освен поради цената си, а и тъй като е основан за 110-я празник на Bugatti.

Френската марка за първокласни коли още веднъж очарова света с дизайна на возилото. Той има сходни черти с предходните модели, само че и се разграничава по еидн много впечатляващ метод. Това не ни изненадва изключително, тъй като и цената спрямо тази на Chiron e с един 10-12 милиона от горната страна...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Carfanatics (@carfanatics) на Мар 5, 2019 в 2:57 PST

За тези 19 милиона $, с които можем да си купим имение в Лос Анджелис или Бевърли Хилс от Bugatti ни оферират хиперкола (следващото равнище на суперколите), която е в една-единствено численост. И тя към този момент е продадена на човек с големи финансови благоприятни условия както ни инфомират от компанията.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от H.R. Owen Bugatti (@hrowenbugatti) на Мар 5, 2019 в 12:51 PST

La Voiture Noire е модерният и софтуерен прочит на модела Bugatti Type 57 SC Atlantic от 1930 година, който е създаден смао в четири бройки, които до ден-днешен са един от най-скъпите колекционерски модели в света (около 50 милиона $ за една).

Елегантен дизайн, без нищо ненужно, който основава чувството, че колата е едно цяло, а не формирана от хиляди елементи. Джантите са впечатляващи, не по-малко от обстоятелството, че всеки детайл е направен ръчно, а на всички места са вплетени карбонови влакна.
 Илон Мъск, самостоятелните коли и какво ще може Tesla напълно скоро
Какво даде обещание Илон Мъск на притежателите на Tesla

Смело, само че дали е осъществимо

Най-новото и еиднствено по рода си Bugatti има 8-литров 16-илиондров мотор с цели 1500 к.с. и 1600 Nm въртящ миг. Средният разход на гориво е към 25 л. на 100 км., което едва ли ще трогне притежателя на La Voiture Noire. Истински празник на естетиката и мощността.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР