Мариян Станков-Мон Дьо се срещна с Кралицата на ромската музика

...
Мариян Станков-Мон Дьо се срещна с Кралицата на ромската музика
Коментари Харесай

Роксана: Развратът ме гневи. Отвращава ме поведението на мои колежки

Мариян Станков-Мон Дьо се срещна с " Кралицата на ромската музика " – Роксана. В откровеното изявление пред него певицата описа за загубата на майка си, позитивните и негативните страни на специалността си, униженията, които е понесла поради произхода си и проблемите в персоналния си живот.

" Аз съм Роксана, за всички, които ме обичат и Тони – за най-близките ми. Винаги съм се чудела коя от двете е по-силната. Аз съм свръхемоционален човек. И доста неща ми пречат от това, че съм Роксана. Роксана е тази, която прави грешките ", споделя певицата.

Тя става известна в миг, в който губи майка си при безразсъден случай. " Тя ужасно доста ми липсва.В момента нямам човек, с който да си споделям чисто по женски. Бях чувала думите: Колкото по-високо стигаш, толкоз по-сам оставаш. Не знам до каква степен съм стигнала, само че съм сама ", откровена е Роксана.

Тя описа и за подигравките, които търпи поради етноса си. " За мен расизмът би трябвало да е обвиняем. Унижавана и подценявана съм била единствено от сътрудници. Обяснението за това е единствено едно – че съм можеща. За мен най-травмиращо е, когато наскърбяват децата ми ", споделя актьорът.

Тя признава, че нещото, с което не може да се съгласи, е слободията, а откровено я гневи развратът.

" Виждам деца по нощните заведения, които вършат страшни неща. Отвращава ме даже държанието на мои колежки ", разяснява още Роксана.

Тя описа и за момента, в който ненадейно е решила да направи кавър на ария на Бионсе на ромски език. От екипа на световноизвестната поп дива не поискали и стотинка за това.

" След като им изпратихме песента, те ни върнаха мейл, в който пишеше: " Wow ", спомня си Роксана.

Тя призна още, че сега е на кръстопът в персоналния си живот и във връзка с връзката си с бащата на дребното ѝ дете. " Прощава Господ, а аз не съм Господ. Но не се живее единствено с взаимни отстъпки и прошки, тъй като те стартират да стават табиет и губят цената си. Не желая да споделям нищо повече, тъй като несъмнено връзките ни са разтърсени, само че не знам какво ще се случи в утрешния ден ", приключва певицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР