Мариян Станков - Мон Дьо със сигурност е едно от

...
Мариян Станков - Мон Дьо със сигурност е едно от
Коментари Харесай

Мон Дьо, какъвто не го познавате: За бабините гозби, храната за душата и грешките, които ни помагат

Мариян Станков - Мон Дьо сигурно е едно от най-разпознаваемите лица на NOVA. В своите изявленията той постоянно съумява да предразположи безусловно всеки събеседник. Нещо повече - съумява да изкара от него такива страсти, че да го просълзи. От скоро Мон Дьо има нова графа, " Вкусът на историите ", в които съчетава две обичани неща - работата си и домашната храна.

Виж още: Ники Василковски - същинска хала пред, само че и зад камера! Какви са проектите му за бъдещето?

" Отгледан съм от превъзходни дами, които в действителност са богини в кухнята. Баба ми бе индивидът, който ме въодушевяваше. Сега, когато към този момент я няма, апелирам майка ми да снима нейните готварски бележници и подготвям тези предписания, които ме връщат в детството. Харесвам домашната храна и постоянно, когато имам време я избирам пред ресторантската. Смятам, че имаме страхотна кухня и в никакъв случай не съм бил новобогаташ в това отношение. Не съм от хората, които вместо качамак със сирене ще избере грилована полента с гъби, единствено тъй като второто звучи съвременно ", споделя в интерво пред Edna.bg Мон Дьо. 

Виж още: Гери Малкоданска – една красива и влюбена в живота жена

Но, несъмнено, с изключение на храна за тялото, и душата се нуждае от такава. А при него тя се състои от книги, музика и филми. И другари, несъмнено. " С един от най-близките ми хора Ива Софиянска-Божкова да вземем за пример си организираме дни, в които стоим на дивана у дома, избираме си воин и гледаме всичките му остарели видеоклипове, концертни участия, изявленията ", споделя той.

Виж още: Нежното обаяние на спорта по NOVA: Валерия Видева за началото в спорта и скъпите уроци

Мон Дьо е в действителност добър в това, което прави. Но каква е тайната му? По думите му ставаш добър в работата си, когато " отвън персоналните си страсти се научиш да слушаш и наблюдаваш ", разяснява той. " Моята работа е да запитвам. И не върша взаимни отстъпки. Задавал съм доста тежки въпроси. Получавал съм доста тежки отговори. Разплаквал съм се. Емоциите са солта и пиперът на едно изявление ", изяснява Мон Дьо. Днес, обръщайки се обратно, журналистът счита, че е стигнал до тук с помощта на грешките си. " Питай просто, слушай деликатно, това е в основата на положителното изявление, останалото с страстта, сълзите е единствено разследване на един добре случил се диалог ".

Изображение: персонален архив/NOVA

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР