Мария Силвестър посреща новия екип, воден от бригадир Калин Евтимов,

...
Мария Силвестър посреща новия екип, воден от бригадир Калин Евтимов,
Коментари Харесай

Бригада Нов дом се завръща тази пролет

Мария Силвестър посреща новия екип, воден от чорбаджия Калин Евтимов, който ще управлява най-мащабните ремонтни действия в предаването до момента

Едно от най-обичаните излъчвания в ефира на бТВ „ Бригада Нов дом “ се завръща с нов сезон, нови трогателни истории и лица напролет на 2024 година В идните епизоди на обичаното предаване до емблематичната и обичана водеща Мария Силвестър ще застане напълно нова бригада, отпред с един от най-колоритните участници във „ Фермата “ 8 - Калин Евтимов. Рамо до рамо с него ще бъдат съдружникът му Симеон, майсторите Димитър, Иван, Ивайло и бащата на Калин – Евтим.

„ Бригада Нов дом “ ще стартира своето ново пътешестване из страната със своя специфичен кемпер, с цел да доближи до хора от разнообразни кътчета на България. Зрителите още веднъж ще станат съпричастни с паниките и фантазиите на тези, които ориста е сложила в тежки обстановки, само че както постоянно във фокус ще е позитивната смяна и усмивките, които “Бригада Нов дом “ ще донесе в живота им. През новия сезон в поддръжка на идеите ще се включват елементарни хора, обичани лица и доброволци, съпричастни с тях. Те са персонално стимулирани, безплатно, с доста сила, предпочитание и непринуден труд да допринесат за възстановяване на живота на героите в предаването.

Позитивно, подкрепящо, показващо положителния образец и мощно прочувствено, предаването постоянно провокира талази от съпричастност у феновете и не инцидентно се радва на редица самопризнания и оценки. За петте си сезона до момента, обичаният от дребни и огромни ефирен план е трансформирал ориста на повече от 62 фамилии и е възвърнал блясъка в очите на над 160 деца.

Тази пролет по бТВ обновената „ Бригада Нов дом “ дава обещание да сбъдне още фантазии и да връща усмивки – както на участниците, по този начин и на всички пред екраните.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР