Мария Силвестър определено не си поплюва, особено когато става дума

...
Мария Силвестър определено не си поплюва, особено когато става дума
Коментари Харесай

Писмо от млад ухажор изкара от релси Мария Силвестър

Мария Силвестър несъмнено не си поплюва, изключително когато става дума за напористи ухажори, каквито сигурно не липсват към засукана кокона като нея, написа Блиц.

Актрисата и водещ на предаването " Бригада нов дом " накара следващия мъж, влюбен в нея, да остане като в небрано лозе, само че този път поради нещо, което и през разум няма да ви мине, че може да се оказа определяща причина.

Известно е, че хубавицата с пронизващо сини очи си пада по мъже в по-зряла възраст, а по-младите дори ги отрязвала жестоко. Въпросният любовник, за който става дума в този момент, е от втория вид и сигурно няма да не помни за обстановката. За него Мария показа неотдавна, в подкаста на " Един за различен ".

Оказва се, че мъжът преди време й е изпратил писмо от казармата, което обаче, за жалост било цялостно с правописни неточности. Точно те вбесили водещата дотам, че тя нашарила с червен химикал писмото и го върнала до подателя му.

Реакцията си към днешна дата Мария Силвестър дефинира като малко по-груба, тъй като е можела и по-деликатно да го разкара, само че по това време имала много избухлив манталитет, който с времето поомекнал малко.

Силвестър не била от типичните хубавици, а дори в противен случай - ходела с къса момчешка прическа и доста черен грим. И била толкова слаба,  че зложелателите ѝ лепнали прякор Скелета. Тя почнала извънредно да се притеснява от тънките си като клечки крайници и през лятото носела по два чифта панталони един върху различен, с цел да прикрива крайниците си. Впоследствие обаче превърнала минусите в преимущества, тъй като я поканили да стане модел.

Към днешна дата красивата водеща признава, че животът след 40 занапред стартира и дамите, които се плашат от възрастта, би трябвало на часа да трансформират това в мисленето си, с цел да се усещат щастливи. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР