Мария не беше жена за Митко. Тя се възползва от

...
Мария не беше жена за Митко. Тя се възползва от
Коментари Харесай

Майката на Рачков: Мария не беше жена за Митко, не я харесах от първия път!

„ Мария не беше жена за Митко. Тя се възползва от гения му, макар че и двамата станаха известни. Не съм споделила, че му е изневерявала и такива неприятни думи за дамата, които пишат, че съм споделила, не са правилни “. Така майката на Рачков опроверга част от нещата, които била изрекла по адрес на Мария Игнатова.

Още от първия взор Станка не харесала снаха си, само че това не проличало в връзките им. Само един път майката на Рачков се пробвала да изясни реакциите на обичаната на сина си, които не й харесали, само че тогава той я скастрил да не се меси и да не дава ум. Оттогава Станка заобикаля срещите с Мария.

Отношенията на двойката куцат от години, като съгласно осведомени те няколко пъти са късали. След осем години обич двамата се разделят дефинитивно, като повода не е невярност или кавги. Просто охладняват един към различен. Раздялата им е предшествана от няколко месеца, в които са сякаш дружно, а живеят разграничени. Никой с изключение на околните им не схваща какъв брой тежко двамата изживяват месеците, в които се пробват да запазят връзката си. Още тогава усещат, че връзките им се изхабяват. Нещата се трансформират постепенно и последователно, без да има съответен мотив или миг съдействал за раздялата.

В Момента Димитър и Мария се пробват да останат другари. Тя към този момент е на работа, защото е водеща на Х Фактор. Рачков е в отпуска. Със сигурност от есента няма да водят дружно „ Господари на ефира “, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР