Мария най-сетне ракзри, че до нея официално има мъж, но

...
Мария най-сетне ракзри, че до нея официално има мъж, но
Коментари Харесай

Хем го показа, хем го крие: Мария се отдаде на релакс с нов мъж

Мария най-накрая ракзри, че до нея публично има мъж, само че в това време не разкрива самоличността му. Истината е, че след развода с Гущеров, миньночето много пъти е казвала в изявленията, че има половинка до себе си, само че много почитатели останаха с усещането, че обекта на предпочитание на Мария се смени няколко пъти, което е изцяло обикновено. 

Е, в този момент старозагорската хубавица реши въпреки всичко да покаже, че до нея публично има половинка и явно е подготвена да обявява обществено любовта си. Звездата качи фотография в Инстаграм, на която се вижда нейната ръка и тази на гаджето ѝ, като впечатение вършат скъпите и тежки часовници на китките им. 

Виж още:

Не излиза наяве къде тъкмо е правена фотографията, само че едно е несъмнено - дестинацията е морска, а Мария се любува на разкош и разнообразни рибни изкушения. Изпълнителката от много време не е давала изявленията и интензивността ѝ в обществената мрежа не е толкоз огромна сега, само че това евентуално се дължи на обстоятелството, че се радва на любовта си. 

Тази година за Мария очевидно ще бъде много сполучлива, тъй като певицата се завърна на сцената, откакто през 2020 година, съобщи ненадейно, че се отдръпва, само че няколко месеца по-късно размишления, като показа нова ария и имаше клубно присъединяване. Дали и по кое време ще зарадва почитателите си с ново лятно парче, това на този стадий не е известно.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР