Мария, която не сполучи с нито един брак до сега

...
Мария, която не сполучи с нито един брак до сега
Коментари Харесай

Дъщерята на чалга певицата Мария разцъфна

Мария, която не сполучи с нито един брак до в този момент и очевидно бърка с избора си на съпрузи има едно нещо в живота си, с което може да се похвали.  И това е единствената й щерка Марая Андонова, която напоследък като че ли разцъфна.

Скоро тинейджърката си пусна ново селфи, на което се вижда каква хубавица е пораснала. Много наподобява на майка си, само че почитателите са безапелационни, че  се е трансформирала в по-голяма красавица от личната си родителка. Цялата й визия е изцяло естествена,  дори няма за какво да си прави усъвършенствания. Затова Мария несъмнено е доста горда с момичето си. Което към този момент си има съществено гадже. Но също така ще стане и доста образована дама, откакто от години посещава едно от най-скъпо платените частни учебни заведения в столицата и се движи единствено в защита среда.

За Марая почитателите на Отварачката настояват, че няма да важи поговорката, че крушата не пада по-далеч от дървото. Сравняват Марая с щерката на Анелия Ивон, за която споделят, че от дребна ядосва майка си с модифицираната си визия с напомпани джуки и ослепителен грим. Докато Марая до този миг се е държала обичайно и няма нито една провокация с външния си тип. За разлика от държанието на майка си. Която постоянно е била под прицела на хората в обществените мрежи!

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР