Мария Капон от Изправи се.БГ! Ние идваме! призова в Денят

...
Мария Капон от Изправи се.БГ! Ние идваме! призова в Денят
Коментари Харесай

Мария Капон: Има такъв народ и Изправи се.БГ! Ние идваме! трябва да подпишат споразумение

Мария Капон от " Изправи се.БГ! Ние идваме! " прикани в " Денят стартира с Георги Любенов " за сключване на съглашение с " ИТН ".

„ Гледайки програмата на страницата на " ИТН ", гледайки избрани дейности, които са по политики, по цели, считам, че ние имаме доста събирателни точки и можем да имаме общи цели. Въпросът е кой ще извършва тези цели и какъв брой транспарантно ще е това пред обществото. Едно съглашение не е просто един хвърчащ лист, в който някой поставя автограф. Това е публичният контракт на уговорките, които ние сме взели пред гласоподавателите и тези, които имат " ИТН ", сподели Капон.

И двете парламентарни групи – на " ИТН " и " Изправи се.БГ! Ние идваме! " – би трябвало да подпишат съглашение, на което да се носи гаранция, добави тя.

Убедена е, че всеки би желал гаранция, тъй като „ гаранция значи кой номинира държавното управление, кой е ръководителят на партията, кой поема отговорността, къде се състоят диалозите “.

Мария Капон сподели, че на срещата с " ИТН " е обсъждано името на Петър Илиев за министър-председател.

„ Аз нямам никакво подозрение кой и по кое време е сложил името на Петър Илиев. Всички, които познават господин Хаджигенов, са безусловно наясно, че той ненавижда лъжата. Истината ще ни избави. И това е истината. Ние обсъждахме това име след срещата “, разясни Капон.

Допълни, че са „ на една гара “ с " Демократична България ". „ Това, което желаят сътрудниците от " Демократична България ", ние би трябвало ясно да го заявим. Никой не може да ни плаши с избори. Защото едни скъпи избори са доста по-евтини от едно неприятно държавно управление. То може да открадне, да присвои или да направи доста нарушавания, които са доста по-скъпи за българските жители от едни избори “, сподели Мария Капон.

Тя акцентира, че " Изправи се.БГ! Ние идваме! " има две червени линии - на ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР