Мария Игнатова е изработила повече пари от любимия си Димитър

...
Мария Игнатова е изработила повече пари от любимия си Димитър
Коментари Харесай

Мария Игнатова сложи в малкия си джоб Рачков, ето как

Мария Игнатова е изработила повече пари от обичания си Димитър Рачков около коледните и новогодишните празненства, които е водила.

Самата актриса се похвалила пред сътрудници, че е спечелила близо 50 000 лв. като конферасие, защото през декември е имала 12 уговорката. Половинката й бил по-малко издирван и инкасирал половината от нейната сума.

И Мария, и Митко от години печелят сносно, като забавляват публиката на частни празненства. И двамата са изключително търсени от родни богаташи и всевъзможни сноби, които желаят да се изфукат пред гостите си, че Рачков и Игнатова особено ще забавляват защитата аудитория, написа " Уикенд ".

В края на предходната година и при започване на тази обаче русокоската се оказала по-ангажирана от екранния и житейския си сътрудник. Горделивият Рачков даже се оплакал пред сътрудници, че в последно време Мария го слагала в дребния си джоб по доходи. „ Явно Мария има повече почитатели от мен. Сигурно, тъй като е руса, се котира по-добре от мен ”, иронизирал обстановката Митко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР