Марица (Пловдив) започва подготовка за сезон 2022/2023 в петък, 10

...
Марица (Пловдив) започва подготовка за сезон 2022/2023 в петък, 10
Коментари Харесай

Марица започва подготовка в петък

Марица (Пловдив) стартира подготовка за сезон 2022/2023 в петък, 10 юни. Първото занятие е планувано за 10 часа и ще се организира на стадион " Марица ". Както към този момент ви информирахме " жълто-сините " се разделиха с трима състезатели - Ангел Грънчов, Янко Ангелов и Александър Праматаров, а Величко Величков приключи своята кариера още през зимата и ще продължи работата си в школата на клуба.

Към състава ще се причислят няколко нови попълнения, както и момчета от школата на клуба. До този миг футболистите упражняват независимо по самостоятелни стратегии, готови от треньорския щаб.

Първата инспекция за състава воден от треньора Николай Димитров е на 11 юни против съгражданите от " Локомотив ". Спарингът ще се играе на стадион " Марица " от 11 часа. Отборът ще тренира в Пловдив до 19 юни, когато отпътува на предварителен лагер в Словения. Там отборът ще изиграе пет или шест контролни срещи с европейски тимове. След завръщането си в България на 6 юли " Марица " ще продължи своята подготовка в Пловдив до започването на шампионата във Втора лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР