Марица (Пловдив) постигна домакински успех с 3:1 над Розова долина

...
Марица (Пловдив) постигна домакински успех с 3:1 над Розова долина
Коментари Харесай

Марица се справи с Розова долина

Марица (Пловдив) реализира домашен триумф с 3:1 над Розова котловина в среща от 11-ия кръг от шампионата в Трета лига – Югоизток. Двата тима изиграха много забавен мач. “Жълто-сините” справедливо стигнаха до успеха, откакто направляваха исграта през по-голяма част от времето. Гостите направиха положително усещане с откритата си игра, като демонстрираха прекрасен футбол и затвърдиха мнението, че са един от стойностните тимове в групата.

Възпитаниците на Борислав Караматев демонстрираха воля за победа, мотивация и добра игра. Освен това маричани към този момент в няколко мача демонстрират серизоно повишение на успеваемостта в офанзива. Мачът стартира чудесно за Марица. Още в 3-ата минута Джунейт Узунов бе изведен чудесно и с диагонален удар откри резултата. Само минута по-късно Христо Янчев бе най-съобразителен и задоволително хладникръвен и удвои резултата с точно осъществяване. Гостите по никакъв метод не се стъписаха от двата бързи гола и от своя страна проведоха забавни офанзиви към вратата на Илия Николов.

В 10-ата минута Ахмед Сюнетчиев стреля рисково, само че Илия Николов сподели класа и избави. В ответната офанзива Тодор Тимонов изненада вратаря на гостите от Казанлък с подъл изстрел, само че Александър Петрунов се оправи. В 36-ата минута Ахмед Сюнетчиев извърши доста добре свободен удар и понижи на 2:1. В 41-ата минута гостите имаха съществени искания за неотсъдена дузпа за игра с ръка в наказателното поле на Марица, само че такава не бе отсъдена.

До края на полувремето не се случи нищо забавно, откакто обстановката изнерви футболистите. И втората част стартира чудесно за пловдивчани. В 49-ата минута, след статично състояние и меле, топката доближи до намиращия се на границата на наказателното поле Димитър Аврамов, който с прекрасен удар направи 3:1. До края на срещата двата тима имаха общо три преференциални за гол обстановки – две за Марица и една за Розова котловина. Нов гол не бе маркиран и по този начин “жълто-сините” записаха скъпа победа. Югоизточна Трета лига 11 кръг, събота 12 октомври  Марица (Пловдив) 3:1краен резулат  Розова котловина (Казанлък)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР