Марио Миланов, братът на изчезналия Янек Миланов отправи нов призив

...
Марио Миланов, братът на изчезналия Янек Миланов отправи нов призив
Коментари Харесай

Братът на Янек с разтърсващи думи за изчезването му

Марио Миланов, братът на изчезналия Янек Миланов насочи нов апел към прокуратурата и полицията да санкционират тези, които са обвинени след следствието на мистериозния случай.

Той счита, че би трябвало да се вземат ограничения, с цел да не се измъкнат Васил Капланов и брачната половинка му Петя от правораздаването.

Ето какво написа Марио Миланов във фейсбук групата "Къде е Янек ":

"Невинният човек, когато става въпрос за човешки живот, по-всякакъв метод спомага. Първо, с цел да помогне да бъде избавен индивида и по-късно, с цел да оневини себе си. Поведението на Капланов и Петя, по никакъв метод не демонстрира предпочитание, нито за едното, нито за другото.

Напротив - тъкмо противоположното!

Нашите близки, другари и хора с големи сърца, множеството от които в никакъв случай не са познавали Янек, демонстрираха храброст (за което съм ще Ви бъда постоянно признателен!!!) и демонстрираха, по какъв начин би трябвало да реагираме в сходни обстановки, търсейки сметка на виновника и виновните институции. Институции, които на първо място са основани в интерес на обществото.

Нека не разрешаваме на отрепки като Васил Капланов - представляващ тинята и утайката на обществото в Дупница, в несъгласие с всевъзможни човешки, цивилен и физични закони, да лидерстват, дерибействат и държат под непрекъснат боязън хората в Дупница!

Крайно време е полицията и прокуратурата в град Дупница да поеме отговорността и полагащата и се социална роля, и да не разрешава на всякакви Братя, Сестри и други "благодетели " и псевдо-въдворители на публичен ред, да изземват функционалностите на виновните институции. Феодализмът от дълго време е в предишното! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР