Марио Гьотце смята, че Борусия Дортмунд трябва да загърби загубата

...
Марио Гьотце смята, че Борусия Дортмунд трябва да загърби загубата
Коментари Харесай

Гьотце: Трябва да отвърнем на удара срещу Байерн

Марио Гьотце счита, че Борусия Дортмунд би трябвало да загърби загубата от Атлетико в Шампионската лига и да се върне назад на пътя на успехите против огромния конкурент - Байерн Мюнхен. Вчера мадридчани нанесоха първо проваляне на " жълто-черните " за сезона, само че това не трябва да тормози краткотрайния водач в Бундеслигата, счита Гьотце. " Неприятно е да загубиш, само че знаехме, че ще е много натоварена седмица с мачове против Атлетико и Байерн. Сега обаче би трябвало да отвърнем на удара ", съобщи международният първенец с Германия.

Вратарят Роман Бюрки погледна даже още по-позитивно на провалянето: " Може би не е толкоз зле, откакто през последните седмици всичко ни се получаваше. Сега още веднъж слязохме на земята ". Философски одобри нещата и капитанът на дортмундци - Марко Ройс. Той съобщи, че отборът не е бил задоволително пресен, а Атлетико е затварял доста ловко пространствата. " Това бе първата ни загуба, само че животът продължава ", приключи Ройс.

Загубата в Мадрид значи, че Атлетико и Борусия са с равни точки в група " А " при оставащи два мача. Германците обаче остават отпред поради по-изразителния си триумф в първата среща сред двата отбора (4:0). Сега вниманието на тима ще бъде ориентирано върху конфликтът с Байерн, който може да направи шампионските искания на Дортмунд напълно действителни. В последната среща посред им през март баварците разгромиха своя противник с 6:0, като Робърт Левандовски означи хеттрик във вратата на някогашния си тим. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР