Марина Ангелова е пенсионер. 40 години от живота си тя

...
Марина Ангелова е пенсионер. 40 години от живота си тя
Коментари Харесай

Марина Ангелова, “Браво, Пловдив”: Младите трябва да гледат добрия опит, за да се учат от него

Марина Ангелова е пенсионер. 40 години от живота си тя се е занимавала с деца, а 30 години е била шеф на детски градини, една от които за деца със специфични просветителни потребности. Работата на Ангелова през годините е била директно обвързвана с общинската администрация.
Прочетете още
 -Какво Ви притегли в  „ Браво, Пловдив ”?

- В „ Браво, Пловдив ” ме притегли това, че има доста младежи, които са извънредно амбициозни и желаят да трансформират нашия град сами. Това, което те вършат и са правели от основаването на Браво, Пловдив доста ме впечатли. Самата аз следих по какъв начин те работят и си обезпечават всичко сами.

-Какво Ви стимулира да се включите в битката за Общински съвет?

- Смятам, че имам благоприятни условия, административни познания и мога да бъда потребна на хората в разрешаването на някои проблеми. Моите ползи са в обществената сфера и по-точно към децата и младите родители. Интересите ми са ориентирани и към по-чист град. Силно усещане ми прави това, че контейнерите преливат от боклуци и това,че хората не пазят чистотата на Пловдив - извънредно е.

Ние не може да се сърдим единствено на администрацията и мисля, че по принцип би трябвало да има осведомителни кампании  и разпространяване на добър опит, с цел да може хората да видят, че се прави нещо потребно. Ако всеки се стреми към положително, ще се усъвършенства и нашият град. Не се мисли за инфраструктурата и за удобството на жителите. Изграждаме жилищни здания, а не мислим, че няма задоволително детски градини. Това е огромен проблем.

Младите би трябвало да гледат положителния опит и да се учат него. Трябва всеки да поддържа градинките пред блока си и да изхвърля отпадъците на избраните места. Трябва да се обърне внимание и на осветлението. Тези неща обаче няма да се поправят с магическа пръчка, всичко зависи от нас самите.

-Какво можете да кажете на пловдивчани в умозаключение?

-Вярвам, че всичко ще се промени, всеки би трябвало да има вяра и да прави положително. Ако самите ние се променим, светът към нас също ще се промени към по-добро.



Марина Ангелова е с преференция № 123 в листата на „ Браво, Пловдив ” с №36 в интегралната бюлетина с регистрацията на „ Българска прогресивна линия ".

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР