Марин льо Пен критикува катастрофалните усилия на ЕС за ваксинация

...
Марин льо Пен критикува катастрофалните усилия на ЕС за ваксинация
Коментари Харесай

Льо Пен критикура Макрон и ЕС за твърде бавната ваксинация

Марин льо Пен подлага на критика " пагубните " старания на Европейски Съюз за имунизация против Covid. Според нея бавната имунизация ще бъде решителен фактор за гласоподавателите.
Льо Пен се изправя против Еманюел Макрон за президентски мандат след 12 месеца, оповестява Агенция Франс Прес.
 Марин Льо Пен в съда поради туитове със зверства на ИД Марин Льо Пен в съда поради туитове със зверства на ИД
Крайнодесният народен водач на Национален фронт Марин льо Пен и евродепутатът Гилбърт Колард се явиха пред наказателния съд в Нантер...
" Европейският съюз се провали тотално ", изключително спрямо Англия, която към този момент не е част от блока, съобщи Льо Пен.
По думите й Франция е трябвало да направи като Унгария и Чехия, отвън пропорционалното систематизиране на ваксини, контрактувани за блока от Европейски Съюз.
" Те към момента ни споделят, че като сме 27 страни сме по-силни, само че това не е правилно - решението би трябвало да пристигна на национално равнище, както по този въпрос, по този начин и при доста други ", сподели тя.
" И Европейски Съюз би трябвало да осъзнае това - Европейски Съюз към този момент изостава със седем седмици от проекта си за имунизация. Това е пагубно и всяка изгубена седмица е на голяма цена. "
 Марешки, Салвини и Льо Пен дружно против мигрантския потоп в Европа Марешки, Салвини и Льо Пен дружно против мигрантския потоп в Европа
 „ Да спасим Европа “- към тази сподели се сплотиха водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки и водачът н...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР