Мариела Нордел се изяви като най-голямата интригантка в Къщата. Брадърката

...
Мариела Нордел се изяви като най-голямата интригантка в Къщата. Брадърката
Коментари Харесай

Мега Трус В Къщата Преди Малко! Вижте Само Какво Разкри Мариела Нордел За Коцето! Това Е Страшно, Баща Му Е

Мариела Нордел се изяви като най-голямата интригантка в Къщата. Брадърката сътвори всеизвестен скандал, който надали ще се размине без последици. Тя хвърли страшна бомба.

В диалог с Динко, готвачката направи скандални разкрития, за които не е ясно дали има доказателства. В опита си да успокои Ловеца на бежанци, че няма да напусне пръв Къщата, тя му сподели, че той може да бие даже Константин.

Мариела Нордел показа, че знае за абсурден случай, в който чиновник на Министерство на вътрешните работи си е разрешил да посегне на личното си дете. Брадърката съобщи, че става въпрос за Иван Славчев – бащата на Константин. Тя добави, че родителят му, който към този момент е пенсионер, постоянно е посягал на дребния Коце.

Така готвачката изясни детското държание на Краля на баладите. Тя съобщи пред Динко, че чалга артистът се държи като анимационен воин и с това свое държание в действителност се пробва да избие комплексите си от детството.

Същевременно тя не пропусна да покаже „ благосклонностите “ си към Константин. Пред него тя съобщи, че той има капацитет да успее в политиката и не би трябвало да го пропилява. Мариел Нордел съобщи, че може даже магаре да вкара в Европейския парламент и сигурно би съумяла да вкара и изпълнителя, предава разкрития.ком.

Тя се потвърди като същинска интригантка, споделяйки пред Коцето, че още през цялото време го набелязала за собствен любим и видяла капацитета му.

Брадърката го посъветва да се бори, тъй като възможностите му за триумф на политическата сцена са огромни. Нордел даже предложи да стартира акция в Къщата, която да постави началото на политическата кариера на Константин.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР