Мариана Векилска се върна на екран с нова ослепителна визия.

...
Мариана Векилска се върна на екран с нова ослепителна визия.
Коментари Харесай

Марияна Векилска се завръща в ефир, шашна с нова визия и телевизия СНИМКИ

Мариана Векилска се върна на екран с нова ослепителна визия. Водещата, която сякаш заряза вечно малкия екран, очевидно не е съумяла да пробие в друго занятие и се завръща в ефир.

Този път обаче тя е решила да сменни малкия екран, като приема за своя естрада Българска национална телевизия.

Векилска се появи в ефир във вторник, с цел да анонсира новото си предаване "България в 60 минути ". Тя ще се изявява на дребния екран всеки работен от 17 ч.

"Много се веселя, че бях привлечена от управлението на малкия екран за този план. Ще обърнем внимание на хубостта на живота, в цялата му разноцветност, показа Векилска.


БЛИЦ напомня, че преди година и половина, при започване на месец януари 2019 година, Мариана Векилска се раздели "завинаги " с малкия екран и сподели, че има потребност от ново предизвикателство.

Самата тя призна, че се впуска в премеждие отвън България, което няма нищо общо с медийната сфера, в която до момента се е изявявала.


„ Винаги съм се чувствала чудно хубаво в малкия екран. Трудно се взема такова решение – да се разделиш със фамилията си, само че 18 години са толкоз доста, че е добре да реализира още нещо, да стана добра в още нещо и да съумея в още нещо, “ разгласи самата тя в ефир доскоро повече от година.

Е, очевидно новото занятие или не е харесало на известната водеща или пък никак не й е провървяло, тъй като тя с връща с подвита опашка още веднъж на екран.

"Дадох си равносметка и реших, че има какво да дам още на малкия екран ", разяснява Векилска.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР