Мариана Векилска се кани да отслабва с лични треньори, психолози

...
Мариана Векилска се кани да отслабва с лични треньори, психолози
Коментари Харесай

Пухкавата Векилска слабее на гърба на Би Ти Ви

Мариана Векилска се кани да отслабва с персонални треньори, психолози и консултанти по хранене, без да им заплаща и стотинка. Водещата от Би Ти Ви е набутала в малкия екран всички експерти, които ѝ оказват помощ да смъкна килограми. Единствената ѝ цел била да получава услугите им на облага, писа „ Уикенд “.

Тъй като е в малкия екран от памтивека, Мариана имала картбланш да прави, каквото си изиска в първия час на предаването „ Тази събота и неделя”. Понеже е водеща сред 8 и 9 сутринта, рейтингите ѝ клонели към нулата. Ето за какво никой в управлението на медиата не се интересувал с какво Векилска цялостни своето време, стига да не е нещо скандално, което да навреди на имиджа на предаването. Тя пък от своя страна се възползвала оптимално от „ намалението”, с цел да кани своите консултанти и по този метод да им прави безвъзмездна реклама пред дребното фенове, които включват тв приемниците си, с цел да я гледат.

Именно по тази причина в последно време часът на Векилска е цялостен със препоръки по какъв начин да се тренира вярно, по какъв начин да се подготвя здравословна храна с малко калории и по какъв начин да притъпиш възприятието си за апетит. Водещата била маниачка по тематиката, въпреки и към този момент единствено на доктрина. Някои от консултантите, които употребява, даже имат непрекъснати рубрики в предаването. Твърди се, че подобен бил казусът с психоложката Магдалена Ангелова, известна още като „ Маги на Слави Трифонов”.

Векилска от години я познавала и употребила услугите ѝ, а в този момент ѝ дала графа, с цел да не ги заплаща. Треньор на име Борислав Лазаров също има графа, в която занимава феновете с тематики като „ Как да си създадем потребен шоколад”. Екипът бил засегнат, само че управлението на канала не правело нищо, с цел да спре тази очевидна корист от страна на водещата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР