Мариана Векилска наскоро сложи край на втория си брак с

...
Мариана Векилска наскоро сложи край на втория си брак с
Коментари Харесай

Гореща клюка: Мариана Векилска върти любов с богаташ, водещата го удари на живот и...

Мариана Векилска неотдавна постави завършек на втория си брак с радиоводещия Симеон Колев и още веднъж изживява любовни трепети. Макар че към момента не е официализирала развода си с някогашната брачна половинка, 44-годишната журналистка е на седмото небе поради новото си въодушевление, написа " Уикенд ".

Именно на новия мъж в живота й се дължала и тоталната смяна във визията й. Освен, че се пребори с непотребните килограми и става все по-слаба, Векилска промени и цвета и дължината на косата си.

Синоптичката Нора Шопова жули уиски преди тежък изпит, до чашата си подреди... (СНИМКА)

Водещата ревностно пази персоналния си живот от колежките си в " Тази събота " и " Тази неделя, само че в bTV се шушука, че за разлика от някогашния й мъж, новият й любим бил много заможен мъж. Двамата постоянно отскачали през уикенда на скъпи почивки до тузарски курорти. Всяка седмица Мариана е на разходка до друго кътче в страната, а сегашното й гадже може да поддържа стандарт, който е в пъти по-висок от този на някогашния й.

Изпотрошената след злополука моделка Кристин пусна СНИМКА от болничното заведение - краката й са в бинт, а тя...

Последната отмора около Гергьовден била до 5-звезден спа хотел във Велинград, където нощувката в първокласна двустайна стая коства към 300 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР