Мариан Бачев изненадващо обяви, че ще се жени за майката

...
Мариан Бачев изненадващо обяви, че ще се жени за майката
Коментари Харесай

След 20 години съвместен живот Мариан Бачев най-после реши да сключи брак

 Мариан Бачев изненадващо разгласи, че ще се дами за майката на двете си дъщери Милена след 20 години взаимен живот.

Двамата решили да отбележат годишнината, като най-накрая подреден венчавака. Бачев, който играе Чарли Чаплил в мюзикъла на Варненската опера в НДК, постоянно е споделял, че зад триумфите му стои Милена. " Има факсимиле, че зад всеки съумял мъж стои по една интелигентна жена, което е доста правилно. Ако ти не се чувстваш сигурен с нея, постоянно нещата ти няма да вървят. Милена основава уют и ме кара да се усещам постоянен, с цел да мога да работя и да се грижа за фамилията ни ", споделя Бачев.

Актьорът, който продължава да се изявява в Шоуто на Слави, заяви, че ще се венчае за Милена тази година. Шаферки сигурно ще бъдат двете дъщери на двойката Александрина и Косара, надлежно на 14 и седем години. Бачев и половинката му до момента все отлагали венчавката, тъй като и на двамата не им се занимава с бумащини и бягане по институции, пък и са на разнообразни адресни регистрации и се водят, че към момента живеят при майките си. 

Двамата се срещат на подготовка през 2001 година. Първо са другари, само че той се влюбва в нея. Тя обаче първоначално не дава отговор на възприятията му и се постанова артистът да прояви самообладание, с цел да завоюва сърцето й, написа " Галерия ". Двамата са претърпели доста компликации и финансови проблеми, само че това по никакъв метод не се е отразило на връзките им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР