Мъри ще играе срещу Джокович в тренировъчен мач преди Аустрелиън

...
Мъри ще играе срещу Джокович в тренировъчен мач преди Аустрелиън
Коментари Харесай

Мъри ще играе срещу Джокович в тренировъчен мач преди Аустрелиън Оупън

Мъри ще играе против Джокович в подготвителен мач преди Аустрелиън Оупън
Анди Мъри ще играе против международния номер 1 Новак Джокович в подготвителен мач в четвъртък преди началото на Откритото състезание на Австралия. Британецът има четири загуби във финали на Аустрелиън Оупън от сърбина.

Трикратният първенец от шампионатите на Големия шлем пропусна по-голямата част от миналия сезон след интервенция на бедрото и пропадна в ранглистата до 230-то място. Организаторите на Аустрелиън Оупън споделиха, че дуелът сред Мъри и Джокович на,,Маргарет Корт “ ще бъде отворен за феновете.

Мъри, който е петкратен финалист в Австралия, взе участие в едвам шест съревнования през 2018 и употребява своя предпазен ранкинг, с цел да взе участие в първия шампионат от Големия шлем. Шотландецът няма да бъде подложен при жребия, който ще се тегли в четвъртък и може да се изправи против топ-ранкинран тенисист още в първия кръг на съревнованието.

Първият шампионат на 31-годишния играч от септември насам завърши предходната седмица след загуба във втория кръг на Бризбейн от съветския гений Даниил Медведев. Аустрелиън Оупън ще се организира от 14-27 януари в Мелбърн. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР