Марго Роби може и да не спечели за най-добра актриса

...
Марго Роби може и да не спечели за най-добра актриса
Коментари Харесай

Изненадващото решение на Марго Роби

Марго Роби може и да не завоюва за най-хубава актриса в комедия или мюзикъл за ролята си в " Барби ", само че пък това надалеч не омаловажава триумфа на кино лентата ѝ. Всъщност работата по него за Роби бе двойна, защото като се изключи че взе участие в него, тя и го продуцира.
 Най-популярните звезди в IMDb през 2023 година, измежду които са Килиън Мърфи, Марго Роби и Педро Паскал
Ето кои са най-популярните звезди в IMDb през 2023 година

Актьорите и актрисите, привлекли най-вече внимание

Всъщност един не толкоз прочут факт за актрисата е, че тя има своя лична продуцентска компания. С Lucky Chap Марго Роби работи по филми като " Аз, Тоня ", който носи на колежката ѝ Алисън Джани Оскар за поддържаща женска роля, както и " Момиче с капацитет " и най-новия - Saltburn.

Най-успешен до момента обаче безспорно е, който към този момент има извоювани над милиард $ доходи в бокс офиса. Въпреки това обаче  явно няма желание скоро още веднъж да се снима във филми и възнамерява да си даде отмора от актьорската работа. Това изненадващо решение споделя самата тя в изявление за Deadline.

" Мисля, че несъмнено на всички им е писнало да ме гледат. Вероятно би трябвало да изчезна от екраните за известно време. Честно казано, в случай че бях снимала различен филм прекомерно скоро, хората щяха да си кажат: " Пак тя? Току-що прекарахме цяло лято с нея. " Не знам какво ще върша по-нататък, само че се надявам да мине малко време ", издава.

Въпреки че към този момент е решила да постави актьорството на пауза, тя въпреки всичко не мисли да се откаже напълно от работата си във филмовата промишленост. Само че избира да се концентрира върху продуцирането, както и идващото си огромно предизвикателство - режисирането.

" Наистина желая да дирижирам. През последните седем години усещах, че желая да дирижирам. Но постоянно съм го виждала като привилегия, а не като право. Постепенно се стремя към възприятието, че съм спечелила правото да дирижирам. И чувствам, че към този момент се приближавам до това възприятие ", добавя още.

Актрисата споделя още, че е същинска късметлийка за работата си с приети режисьори като Мартин Скорсезе, Деймиън Шазел и Грета Геруиг. Освен това е признателна за опцията да се учи от тях. Сега обаче няма самообладание самата тя да седне на режисьорския стол.
 Когато Барби срещне Опенхаймер на четири очи
Когато Барби срещне Опенхаймер на четири очи

Какво споделиха актьорите Марго Роби и Килиън Мърфи в епизода Actors on Actors на Variety

" Все отново не бързам, тъй като усещам, че в никакъв случай няма да имам задоволително време да науча всички неща, които желая да науча, преди да подхваща тази крачка. Но несъмнено имам това предпочитание и то става прекомерно мощно ", не крие Марго Роби.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР