Маргинали от всички страни, съединявайте се! Бившият премиер и лидер

...
Маргинали от всички страни, съединявайте се! Бившият премиер и лидер
Коментари Харесай

СЪБРАХА СЕ! Иво Дебилите и Стефан Тръбата бистрят геополитиката

Маргинали от всички страни, съединявайте се! Бившият министър председател и водач на разпадащата се от основаването си партийка " Българско Възраждане " Стефан Янев се изяви в ролята на кореспондент и взе изявление с " аления " проф. Иво Христов, останал в историята си с репликата за 80% дебили измежду българското население.

Изключително смехотворното студийно матине, което трае три четвърти час, се връща до заветите на хан Кубрат и остро осъжда европейските полезности и индивидуализъм, довели до разпадането на културната ни еднаквост.

Особено внимание заслужават недоволствата на социолога Иво от това, че " публичният дискурс у нас е манипулиран и истеризиран ". Което са две от главните черти на всичките му обществени изяви по маргинални сайтчета и партийни малките екрани от 2017-а насам - от изцепката за дебилите в Раднево.

" Българският народ е остарял, само че има късмет за втора младост ", роди груповият разум на двамата събеседници, което си е афоризъм от ранга на " Защо тръбата е цяла? "
ТЕМА преди 12 часа 2737 преди 16 часа 1670 преди 16 часа 887
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР