Маргарет Фериер: Междинните избори на Ръдърглен и Хамилтън Уест да заменят депутата, нарушаващ правилата за COVID, определени за октомври

...
Мястото беше освободено от г-жа Фериер след успешна петиция за
Коментари Харесай

Мястото беше освободено от г-жа Фериер след успешна петиция за отзоваване след осъждането й за нарушаване на ограниченията за COVID.

Както SNP, така и лейбъристите се борят за мястото през последните месеци.

Бившата партия на г-жа Фериер многократно е заявявала, че ще предложи междинни избори възможно най-скоро, премествайки делото първия ден, в който Камарата на общините се завърна след лятната ваканция.

Лидерът на Уестминстър на партията Стивън Флин каза: „Хората на Ръдърглен и Хамилтън Уест заслужават тези междинни избори възможно най-скоро, за да могат да гласуват за изпращане на силен депутат в Уестминстър, който наистина ще се застъпи за тях и срещу жестоките политики на торите, които лейбъристите сега подкрепят.

„SNP има фантастичен кандидат в лицето на Кейти Лаудън, която има доказана опит в избирателния район. SNP знае точно за какво стои и ще се бори за всеки един глас - както винаги правим.

Заподозреният е обвинен след вземане на пари от кутията за дарения в Мемориална стая в Локърби

„За разлика от тях Лейбъристката партия, подкрепяща Брекзит, приема хората от Ръдърглен и Хамилтън Уест за даденост, като се държи арогантно така, сякаш има тези избори в чантата.

„Тъй като сър Кийр Стармър изключи възможността за повторно присъединяване към ЕС и подкрепя политиките на торите, включително жестокото ограничение за две деца и клаузата за изнасилване, хората се питат какъв е смисълът на лейбъристите?“

Прочетете повече:
Кандидатите се стремят да заменят Маргарет Фериер

Г-жа Лоудън каза, че избирателният район „никога няма да бъде приоритет за депутат от Лейбъристката партия“.

Маргарет Фериер загуби мястото си в парламента след нарушаване на COVID правила

Лидерът на шотландските лейбъристи Анас Сарвар каза, че междинните избори са шанс за избирателите да „изискват по-добро от същия стар провал на SNP“.

Той добави: „Шотландските лейбъристи могат да доведат до промяната в тази общност нуждите и Майкъл Шанкс се захвана с работата – но ние не се самодоволстваме.

„Ние работим неуморно, за да спечелим доверието на гласоподавателите и да покажем, че можем да предоставим новото начало, от което се нуждае районът.

„Това не е толкова добро, колкото се получава – идва промяна и гласоподавателите в Рудърглен и Хамилтън Уест могат да поведат пътя, като предупредят нашите две провалени правителства и изберат местен шампион в лицето на Майкъл Шанкс от шотландските лейбъристи.“

Г-н Шанкс каза, че хората от избирателния район „са били разочаровани и оставени без глас в парламента твърде дълго“, добавяйки: „Нашият район се нуждае от ново начало и местен шампион, който да го защити, и аз ще работи неуморно, за да спечели шанса да направи това."

А кандидатът на Шотландските зелени Камерън Иди - смятан за аутсайдер в надпреварата за мястото - каза, че избирателите са имали шанса да гласуват за "смели и радикални действия, които са толкова спешно необходими".

"Ние сме в климатична криза, която изгаря нашата планета, и криза на разходите за живот, която потапя семейства в цялата ни страна в бедност," добави той.

„Не можем да продължаваме така.“

Съветникът от Глазгоу Томас Кер ще се бори за шотландските консерватори, докато шотландските либералдемократи ще подкрепят анализатора на данни Глория Адебо.

Партията „Независимост за Шотландия“ също планира да излъчи лидер Колет Уокър на междинните избори.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР