Марек загуби две точки, завършвайки наравно 0:0 като гост на

...
Марек загуби две точки, завършвайки наравно 0:0 като гост на
Коментари Харесай

Марек загуби точки срещу дубъла на ЦСКА - София

Марек загуби две точки, завършвайки наедно 0:0 като посетител на ЦСКА - София II в отсрочена среща от Югозападна Трета лига. Дупничани бяха по-близо до успеха, само че и младите " червени " гении дадоха мощен отпор на водача. След безредни първи двайсетина минути първият късмет за гол се откри пред Марек. В 23-ата минута гредата със мощен шут удари Александър Близнаков. Седем минути по-късно шут по диагонала насочи Георги Божилов, само че вратарят Божев отрази. ЦСКА - София II отговори в 33-ата минута. Тогава Николов стреля и се наложи на Константин Костадинов да се намесва. В 41-ата минута Марек направи глупава неточност в средата, Чорбаджийски, напредна и със страховит изстрел разтресе напречната греда на дупнишката врата. 

В последната минута на полувремето вратарят на " алените " подари топката на Николай Ганчев. Нападателят на гостите го прехварли, само че като по знамение топката не влезе в мрежата. В добавеното време пък доста комфортен късмет се откри пред домакините. Венцислав Иванов обаче не откри очертанията на вратата на Марек. 

Дупничани пропиляха първата половина на втората част. Активизираха се едвам в последната четвърт на мача и тогава можеха да стигнат до гол. В 73-ата минута вратарят на " алените " ги избави, отразявайки изострен удар по диагонала. В оставащото време Марек търсеше път към противниковата врата, само че не съумя да означи. Така дупничани към този момент имат шест точки преднина пред втория Кюстендил и седем пред Вихрен. Авансът пред Чавдар (Етрополе) е 9 точки.В идващия кръг на 8 април отборът от Дупница посреща кюстендилци вкъщи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР