Марек спечели само точка от домакинството си на Пирин Разлог

...
Марек спечели само точка от домакинството си на Пирин Разлог
Коментари Харесай

Марек и Пирин не успяха да си вкарат

Марек завоюва единствено точка от семейството си на Пирин Разлог в Югозападната Трета лига, завършвайки наедно 0:0. Отборът от Разлог пък продължава да бъде без загуба тази пролет. И двата тима имаха доста кадрови проблеми, които дадоха отражение на играта им.

През първото полувреме две положителни благоприятни условия за гол се откриха пред Димитър Владимиров, който и в двата случая получи топката в непосредствена непосредственост до вратата на Пирин, само че не съумя да означи. Най-чистото състояние за гостите пък се откри пред Мартин Татаров в средата на първата част, само че той не съумя да уцели опразнената врата.

След почивката играта се изостри, а основният съдия бе на път да изпусне мача. Дупничани с право претендираха за изпъждане на Боян Стойнев от Пирин, който в границите на минута направи два груби фаула, само че се размина единствено с един жълт картон. Разложани пък искания за дузпа за игра с ръка на човек от стената при директен свободен удар. Отново положително състояние за гол се откри пред Димитър Владимиров, само че още веднъж не бе оползотворено.

В класирането Пирин е 4-ти с актив от 38 точки, а Марек е на 11-та позиция с 25 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР