Марая Кери се оказа мръсница. Бившият телохранител на американската певица

...
Марая Кери се оказа мръсница. Бившият телохранител на американската певица
Коментари Харесай

Марая Кери се оказа мръсница, налетя на гарда си

Марая Кери се оказа мръсница. Бившият бодигард на американската певица счита да заведе дело против нея за полово посягане и оскърбление на човешкото достолепие, заяви порталът Ти Ем Ти.

Бодигардът Майкъл Анело твърди, че Кери унижавала него и сътрудниците му, и ги наричала нацисти, скинхедс и членове на Ку-клукс-клан, а по отношение на него упражнявала и полов тормоз. За образец Анело показва случай, когато Кери – под претекст, че би трябвало да бъде пренесен багаж, го поканила в хотелската си стая и била облечена единствено в „ транспарантна роба”. Служителят се опитал да си тръгне, само че певицата не му разрешила и настояла да й помогне с куфарите. Чак по-късно Анело съумял да излезе от стаята, като избегнал „ всевъзможен физически контакт”.

Според Ти Ем Ти Анело е притежател на организация за защита, която отговаряла за сигурността на Кери в интервала 2015-2017-а и сега юристите на Кери договарят с представители на организацията за извънсъдебно съглашение за споразумяване на повдигнатите обвинявания. На Анело даже била към този момент препоръчана известна сума, само че той сметнал, че е незадоволителна и заплашил да даде ход на делото.

47-годишната Марая Кери е измежду най-успешните певици в историята на поп музиката. Албумите й са продадени с общ тираж от над 200 000 копия. Тя е носителка на голям брой награди, в това число пет „ Грами”. През 1998 Кери беше оповестена за най-успешната в комерсиално отношение певица за десетилетието. През август 2015 тя получи звезда на Алеята на славата в Холивуд, прецизира ТАСС.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР