Мара Отварачката пак показа простотия на килограм. Певачката изобщо не

...
Мара Отварачката пак показа простотия на килограм. Певачката изобщо не
Коментари Харесай

Уникум!!! 41-годишната Мария друса виме в ефир, ще й изскочат зърната! (зрители бесни - СНИМКИ)

Мара Отварачката отново сподели дивотия на кг. Певачката въобще не се замисля, че към този момент не е тийнейджърка, а има щерка тийнейджърка. На 41 години тя продължава да се държи жалко като разгонена кобила, като го прави не в дома си, а пред очите на цялата страна.

Мария беше посетител в шоуто на Рачков, където цъфна без сутиен, с нищожно бяло бюстие, а балконите й от самото начало се тресяха като виме на крава, освен това с щръкнали зърна. Ще кажете - ами, чалгарка, какво да чака човек?!

Да, но дружно с нея бяха и колежките й от жанра като Десислава, Емилия, Алисия и при тях сходна долнопробност не се видя. Марчето си остава Марче, тя даже не се тормози на забележимите бъзици на Рачков, с които я подканяше да се подруса, та да й забележим по-добре силиконовите прелести.

През цялото време се хилеше като пача, както разясниха фенове и не спря да се държи като магистралка. Това обаче не се хареса на мнозина, които са гледали предаването, дружно с децата си. Шоуто се излъчва в най-гледаното време, а появяването на Мара си беше по-подходяща за след среднощ.

" Този Митко Рачков крепко изпростява като кани сходни клоуни в народен ефир. Толкова ли се свършиха умните и читави хора в тая страна, че да драпаш за боклука?! Срам! Тази Мара може да възпитава, както желае щерка си, само че аз не желая моята да й гледа упадъка ", разясняват вбесени фенове в нета.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР