Манганът в тиквичките има благоприятен ефект върху повишаването на либидото,

...
Манганът в тиквичките има благоприятен ефект върху повишаването на либидото,
Коментари Харесай

Жена започна да яде тиквички всеки ден. Няма да повярвате какво се случи

Манганът в тиквичките има удобен резултат върху повишението на либидото, а фитонутриентите понижават признаците на уголемена простата, което затруднява мъжете да уринират и от време на време да вършат секс.

В ботаническо отношение тиквичките се смятат за плодове, само че в кухните в някои елементи на света те се подготвят по същия метод като останалите култивиран зеленчуци. Месестата част на тиквичките има доста хранителни субстанции, тъй че би трябвало да ги включваме по-често в менюто, само че множеството от потребните субстанции са в кожата им, тъй че не е желателно да ги белите. Ето защо са потребни тиквичките, съгласно „ Плусинфо “: 

Те са пазители на простатата

Тиквичките могат да се нарекат същинска мъжка храна. Манганът в тиквичките има удобен резултат върху повишението на либидото, а фитонутриентите понижават признаците на уголемена простата, което затруднява мъжете да уринират и от време на време да вършат секс.

Те подтикват храносмилането

100 грама тиквички съдържат 1 грам диетични фибри, заради което този летен зарзават се предлага за тези, които страдат от запек. Той освен насища, само че и подтиква храносмилането и прочиства червата от отрови. 

Тиквичките са диетична храна, тъй като повече от 90% от тях са вода. Така че не е изненадващо, че в 100 грама има единствено 16 калории. Най-добре е да се запържат леко в малко здравословна лой.
 Изследване откри връзка сред потреблението на мобилен телефон и подла болест Изследване откри връзка сред потреблението на мобилен телефон и подла болест
Ново проучване на Университета в Бъркли обрисува мощна връзка сред радиацията на мобилния телефон и туморите, изключително в мозъка. Изсл...

Те понижават кръвното налягане

Тиквичките са отличен източник на витамини В и С, които контролират работата на сърцето и намаляват кръвното налягане, както и предотвратяват разнообразни болести на кръвоносната система. Имайте поради, че множеството хранителни субстанции са в кората, тъй че не ги белете.

Ускоряват заздравяването на рани 

Както към този момент стана ясно, в тиквичките има обилни количества манган, което е основно за производството на аминокиселината пролин, която подтиква производството на колаген, което прави кожата по-здрава, само че също по този начин форсира процеса на зарастване на рани.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР