Манфред Вебер, лидер на Европейската народна партия в Европейския парламент,

...
Манфред Вебер, лидер на Европейската народна партия в Европейския парламент,
Коментари Харесай

Манфред Вебер иска мястото на Юнкер в ЕК



Манфред Вебер, водач на Европейската национална партия в Европейския парламент, публично разгласи, че ще бъде водещият претендент за дясноцентристките групи на европейските избори през идната година , оповестява " Политико ".

" Европа е в повратна точка . Днес би трябвало да се надигнем за Европа и да пазиме нашите полезности , тъй като сме атакувани извън и от вътрешната страна. Става въпрос за оцеляването на нашия европейски метод на живот ", разяснява Вебер.

" Не може да има повече от " нормалното в Европейски Съюз ". Европа не е институция на бюрократите и елитите . Аз ще оказа помощ да върнем Европа на хората . Необходимо е ново начало за Европейски Съюз , с цел да се реализира по-добра, по-обединена и по-демократична Европа ", добавя той.

Europa ist am Wendepunkt. Die #Europawahl2019 entscheidet über die Zukunft der EU. Es geht heute um die Selbstbehauptung Europas und die Verteidigung unserer Werte, weil wir von außen und innen angegriffen werden. Es geht um das Überleben unseres europäischen Lebensstils. 1/3
— Manfred Weber (@ManfredWeber) 5 септември 2018 година

 Европа демонично пресъздава 30-те години на XX век съгласно Варуфакис
Европа демонично пресъздава 30-те години на XX век съгласно Варуфакис

Предупреждава за постмодерна версия на шовинизъм и фашизъм в Съединени американски щати и Европа

" В качеството ми на главен кандидат на Европейската национална партия, издигам своята кандидатура в изборите за Европейския парламент за да стане ръководител на Европейската комисия . Аз оповестих това през днешния ден на среща на фракцията на ЕНП ", добави той.

Председателят на Европейската комисия се избира с петгодишен мандат , мандатът на състава на Европейска комисия изтича през есента на 2019 година В момента съгласно системата за установяване на ръководителя на Европейската комисия, той е от партията, която получава най-голяма поддръжка в изборите за Европейски парламент.

ЕНП в исторически проект е водещата общоевропейска политическа партия, а техният претендент има най-големи шансове да поеме поста на началник на Европейска комисия.

 60% повече евроскептици в европарламента
60% повече евроскептици в европарламента

Критиците упрекват главните партии в поддръжка на Европейска комисия за разширение на пълномощията на Европейски Съюз
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР