Мандалата е концентрична диаграма, която има духовно или ритуално значение

...
Мандалата е концентрична диаграма, която има духовно или ритуално значение
Коментари Харесай

Избери мандала и научи нещо за своя характер

Мандалата е концентрична диаграма, която има духовно или ритуално значение в Будизма и в Индуизма. Първоначално терминът се появява в Риг Веда, а след това – в различни Индийски религии, изключително в Будизма.

Коя е първата, която забелязахте? Вижте какво разкрива изборът ви за вашия темперамент.

№1

Вие имате мощна връзка с природата. Обичате да сте на открито повече от всичко друго. Не харесвате огромните компании и същински се отпускате единствено когато сте навън. Еднообразието ви носи доста стрес, а работата, която всеки ден е една и съща, не е за вас. Предпочитате да сте с плаващо работно време или на правилото freelance, с цел да можете да експериментирате с работата и развлеченията.

№2

Вие човек с огромно сърце. Имате мощна връзка с всички животни. Много постоянно човек може да ви види да галите или храните бездомни животни. В общуването с хората сте малко по-обрани и предпазливи, тъй като елементарно могат да ви наранят. По-скоро сте тихи и неконфликтни и не обичате да ви виждат.

№3

Вие сте будни и впечатлителни хора. Малко са нещата към вас, които биха останали незабелязани. Умеете да " четете сред редовете " и отлично познавате езика на тялото. Човек мъчно може да прикрие каквото и да било от вас и мощно развитото ви шесто възприятие.

№4

Вие сте хора, чийто вътрешен огън гори мощно. Не можете да останете равнодушни към несправедливостите. Това, което ви нервира най-вече, е апатията у останалите. Често се включвате в благотворителни акции и помагате на разнообразни организации.

№5

Вие сте хора с много силна чувствителност към позитивните и негативните сили. Ако някой към вас излъчва негативизъм, това ви въздейства доста мощно. Позитивното ви лъчение притегля близките да ви споделят. Вие умеете да изслушвате и давате положителни препоръки, само че това доста постоянно ви изсмуква прочувствено.

№6

Вие сте нравствен врач. Няма живо създание, с което не можете да намерите общ език. Умеете да изслушвате и успокоявате, да " лекувате " с думите си. Харизматични сте, имате положително лъчение и и хората са естествено привлечени от вас.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР